Panasonic alle verschillende soorten toestellen per verkooprelatie en toepassing

Panasonic is een Japans elektronicabedrijf. Met meer dan 30 jaar ervaring en verkopen in meer dan 120 landen ter wereld is Panasonic ongetwijfeld één van de leiders binnen de sector van klimaatregeling. Het gamma van Panasonic kunnen we opdelen in vier grote delen: Residentieel, commercieel, Aquarea en VRF.
ResidentieelEen innovatief design, een hoog rendement en een onvergelijkbaar zuiveringssysteem. De Etherea serie is een serie lucht lucht warmtepompen ontworpen met uw klanten voor ogen. Niet in de laatste plaats is het ook een serie voor airconditioningprofessionals zoals uzelf. Deze zeer uitgebreide reeks voorziet voor ruimtes van alle groottes de ideale oplossing in verwarming en koeling. 
CommercieelHet gaat hier om airconditioners voor zakelijke toepassingen. De commerciële reeks biedt hoge prestaties, een stille werking en een compleet gamma van leidingen, cassettes en plafondinstallaties.

AquareaDit zijn innovatieve, energiebesparende lucht water systemen die gebruikt kunnen worden voor het verwarmen van een woning en de productie van warm water. De capaciteiten van deze toestellen gaan van 3 tot en met 16kW. Dit maakt dat de Aquarea warmtepomp reeks het meest uitgebreide gamma binnen de markt is. De kostenefficiënte en milieuvriendelijke toestellen van Aquarea zijn zowel voor nieuwbouw als renovatie geschikt.
VRFHet nieuwe Panasonic VRF-systeem is speciaal ontworpen voor energiebesparing, eenvoudige installatie en prestaties met hoog rendement, met een grote selectie van binnen- en buitenunits en unieke kenmerken voor de meest veeleisende kantoren en grote gebouwen. Dit maakt dat het VRF-systeem van Panasonic een perfecte oplossing biedt voor scholen, hotels, ziekenhuizen en andere grote gebouwen.