Menu
Winkelwagen

Een breed gamma aan airconditioning, verwarming

Hoogwaardige klimaatoplossingen met oog op het dagelijkse comfort van mensen te verbeteren. Argoclima bestaat sinds 1929 en brengt betaalbaar Italiaans design met sterke focus op kwaliteit en innovatie. "Improve Your Life" is het motto en de leidraad met een specifieke missie in studie, productie en productselectie met focus op verbetering van ons alledaagse leven in een steeds meer open-minded & mondiale samenleving.

Argoclima is een Italiaans merk sinds 1929, gespecialiseerd in airconditioningsystemen op basis van hernieuwbare energie voor zowel residentiële als commerciële markten. Het Europees bedrijf brengt een breed en betaalbaar gamma aan producten om tegemoet te komen aan elke toepassing en behoefte aan airconditioning, verwarming en warmwaterproductie.

De missie van het bedrijf luidt “improve your life” en is gericht op het verbeteren van het dagelijks comfort van mensen in een steeds meer ruimdenkende, mondiale samenleving.

Met een eigen productietak in Gallarate (Varese) en een logistieke tak voor de distributieactiviteiten in Alfianello (Brescia), toont het bedrijf een sterke Italiaanse identiteit. En dat ondanks de sterke buitenlandse concurrentie die de lokale markt de laatste jaren domineerde.

Het eigen laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling is ongetwijfeld het onderscheidende en krachtige element van het bedrijf. Dat levert een belangrijke activiteit van “derden” – zowel op technisch als industrieel niveau – voor de meest prestigieuze OEM-merken (Original Equipment Manufacturer) op het internationaal toneel.

Met een sterke focus op kwaliteit en innovatie, hecht Argoclima veel waarde aan opleiding voor zowel commercieel als technisch personeel, inclusief ontwerpers, distributeurs en installateurs. Bij Alfianello worden periodiek technische opleidingen en bijeenkomsten georganiseerd die specifiek gericht zijn op de verschillende productgamma’s. Dit is bedoeld als een gelegenheid om installateurs op de hoogte te stellen van nieuwe technologieën, maar eveneens als een kans op een winstgevende uitwisseling met een gespecialiseerd salesteam.

In de afgelopen jaren heeft Argoclima, als gevolg van de toenemende vraag naar verschillende soorten producten, van de gelegenheid gebruikt gemaakt om partnerships aan te gaan met buitenlandse merken. Daardoor kunnen we klanten een selectie complementaire producten voor comfort aanbieden, zorgvuldig gekozen in termen van functionaliteit en design.

Argoclima is lid van AICARR, de belangrijkste Italiaanse vereniging voor airconditioning, verwarming en koeling. AICARR erkent Argoclima als producent van een van de beste klimaattechnologieën op de markt, niet alleen voor de bewezen knowhow, maar ook vanwege de zeer lage impact die de productie heeft op het milieu.

Ontdek hieronder ons gamma!

Filters
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina