Menu
Winkelwagen

Brofer, opgericht in 1981, is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in ventilatie. Ze hebben een rijke geschiedenis van continue groei en innovatie. Hun kernwaarde is de verbetering van de luchtkwaliteit, met een sterke focus op duurzaamheid.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Brofer hun productassortiment voortdurend uitgebreid en gevarieerd met innovatieve producten. Ze zijn gespecialiseerd in warmteterugwinningseenheden, waardoor jaarlijks aanzienlijke CO2-besparingen worden gerealiseerd.

Daarnaast heeft Brofer aanzienlijke stappen gezet naar duurzaamheid, zoals het gebruik van fotovoltaïsche systemen voor elektriciteitsvoorziening, groene mobiliteit en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Ze zijn ook actief bezig met certificeringen voor energiemanagement en milieumanagement.

Kortom, Brofer is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige luchtkwaliteitsoplossingen en het streven naar een duurzame toekomst, met tastbare resultaten die de gezondheid van mensen en de planeet ten goede komen.

Ontdek meer over het assortiment in onze brochure.

Filters
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina