Menu
Panier

à propos de nous

Welkom, laten we ons even voorstellen. ACB airco is een dynamisch bedrijf, gelegen in Westerlo. Door jarenlange ervaring binnen de wereld van airconditioning, ventilatie en warmtepompen hebben we een overvloed van expertise binnen deze domeinen. We staan dan ook graag voor u klaar om samen met u mee te denken om alle projecten omtrent deze materie tot een goed einde te brengen.

ACB heeft een zeer ruim assortiment van toestellen en installaties. Daarnaast bieden we ook het nodige materiaal en accessoires aan om alles te monteren en te onderhouden. We dragen kwaliteit steeds hoog in het vaandel, zonder daarvoor het prijsaspect uit het oog te verliezen. We streven daarom ook altijd naar de beste prijs – kwaliteit verhouding bij het uitdenken van een oplossing.

Voor ons is een goede begeleiding op maat steeds belangrijk. Daarom bieden we vaktechnische begeleiding aan, waardoor u steeds kan rekenen op de deskundigheid van onze installateurs. Om ook onze externe partners steeds op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en technologieën bieden wij op regelmatige basis gepaste opleidingen aan. 
Kwaliteit en duurzaamheid overgoten met deskundigheid, dat mag u van ons verwachten!

Voor ons uitgebreid aanbod kiezen we resoluut voor twee sterke pijlers binnen de technische wereld: Panasonic en Komfovent. Ons Panasonic assortiment bestaat uit zowel airconditioningsystemen als systemen die gebruikt kunnen worden voor het warm maken van water en dit zowel voor residentiële als commerciële toepassingen.

Voor onze ventilatie oplossingen maken we gebruik van het merk Komfovent. Hierin hebben we een uitgebreide keuze aan installaties en combinaties, waardoor er diverse mogelijkheden zijn.

Als officiële dealer van deze twee merken staan we garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor meer info kan je naar de producten pagina gaan.