Zwembad warmtepompen
Zwembadverwarming

Een warmtepomp voor het verwarmen van een zwembad is essentieel als men de investering van een zwembad maximaal wilt benutten. Zonder verwarming van het water is zwemmen immers zeer gelimiteerd in onze regio. Door het zwembad te verwarmen bij lage buitentemperaturen kan men het zwemseizoen verlengen. Bovendien doet de warmtepomp dit op een economische manier, wat leidt tot een lager energieverbruik. 

Onze zwembadwarmtepompen zijn praktisch in aanleg en gebruik. Door de splitopstelling kan de buitenunit achteraan in de tuin geplaatst worden, terwijl de binnenunit in de kelder of het poolhouse geplaatst kan worden. Onze warmtepompen gaan tot -30°C buiten!
Zwembadontvochtiging

De luchtvochtigheuid in een zwembadruimte kan erg hoog zijn. Gecombineerd met warmte veroorzaakt dit vocht condens. Deze condens kan op zijn beurt het plafond, de muren, de ramen, de leidingen en de machines in de ruimte aantasten. Dit probleem is echter te voorkomen doormiddel van het plaatsen van een zwembadontvochtiger die aan de eisen van uw zwembad voldoet.