VideosKomfovent: nieuwe C6 bediening


De nieuwe C6 bediening is ontwikkeld en ontworpen om geïntegreerd te worden in de Domekt units. Het belangrijkste doel van de C6 is om een gezond klimaat te behouden volgens de behoeften van de gebruiker. Nog meer, het is ontworpen om effectieve ventilatiesysteem prestaties te verzekeren met een minimum aan energieverbruik.

Lees hier meer.

Panasonic R32


Panasonic introduceert nieuwe modellen met het nieuwe koudemiddel R32. Dit koudemiddel vervangt R410A, welke mileuvriendelijker is en een betere efficiëntie geeft. R32 heeft geen schadelijke invloed op de ozonlaag, en de potentiële bijdrage van R32 aan de opwarming van de aarde is, anders dan die van R410A, slechts zeer gering.

Lees hier meer.

Panasonic Aquarea


Panasonic heeft het innovatieve en energiezuinige systeem Aquarea ontworpen om u te helpen genieten van de ideale temperatuur en warmwater in uw woning, zelfs bij extreme buitentemperaturen. Een Aquarea lucht-water warmtepomp haalt de energie uit de buitenlucht welke wordt overgedragen middels een warmtewisselaar aan het koelmedium.

Lees hier meer.

Komfovent C5 bediening


Komfovent touch bediening C5.


Komfovent: hoe kiest u een luchtbehandelingsunit?

Enkele tips and tricks bij het kiezen van een luchtbehandelingsunit van Komfovent.Bioxigen


Bioxigen is een vernieuwend systeem dat de lucht in huis zuivert van fijn stof, ziektekiemen, bacteriën, pollen en schimmels en vluchtige organische stoffen. Zo krijgt jouw omgeving weer een natuurlijke dimensie, kan je vrijer ademen en zal je slaapkwaliteit en concentratievermogen verbeteren. De zuivere lucht heeft ook een positieve invloed op je motoriek en zicht. Creëer een gezonde omgeving voor jezelf en je gezin.